SERENA JE HIT

Ovakva zvijezda nikad nije trčala ulicama Novigrada

19.07.2014 u 07:00

  • +3

Serena Williams u Novigradu

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Serena Williams, najbolja tenisačica svijeta, apsolutni je hit. I to ne samo u Novigradu, već i cijeloj Istri, to jest gdje god se pojavi. No, Novigrad joj je ovih dana baza, a da bi se u ovom istarskom gradiću osjećala još ugodnije pobrinuli su se i gradonačelnik Anteo Milos te istarski župan Valter Flego

Njih su dvojica u petak u prostorijama grada upriličili prijam za slavnu tenisačicu te njezinog vjernog pratitelja, Sašu Bajina.

Naime, upravo je Saša, koji već osam godina surađuje sa Serenom, najzaslužniji što je vladarica svjetskog tenisa posjetila Novigrad. Iako Serena ima svog trenera, a s kojim je i u vezi, Patrickom Mouratogloumom, očito su Sašina iskustva i uspomene na Novigrad prevagnule da Serena inspiraciju, ali i snagu za nastavak sezone, potraži u Istri.
Ove sezone na grand-slam turnirima nije napravila ništa, a pred njom je US Open, na kojem brani tri uzastopna naslova.
'Mogu samo reći da Serena uistinu uživa u Novigradu, ali i cijeloj regiji, gdje su je svi željni. No, nama je najvažnije što Serena odlično radi, što na tjelesnoj što igračkoj spremi. I zato se nadam da ćemo u New Yorku napokon uzeti grand-slam naslov', rekao je za tportal.hr Saša Bajin, koji se ovom prigodom, na prijamu kod gradonačelnika, pojavio u društvu djevojke. I vjerujemo na taj način otklonio ikakve sumnje,da nešto 'muti' sa slavnom tenisačicom.
No, nisu smo lokalni političari mogli uživati u njenom društvu. Serena je, osim treninga u teretani hotela Maestral, kondiciju stjecala i trčeći po ulicama Novigrada. I ono što je najvažnije - bez i jednog 'presretanja' obožavatelja. I vjerujemo da je to još jedan od razloga zbog kojeg će Serena Williams opet doći u Novigrad.