KAZNE ZA CASSANA I BENDTNERA

Ovako se udara po džepu drznika i pijanica

05.03.2013 u 17:32

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatska policija u noći sa subote na nedjelju, pod utjecajem alkohola, zaustavila Sammira, hrvatski su navijači očekivali da će Dinamov igrač i reprezentativac biti kažnjen. Ako nikako drugačije, onda barem financijski. No, iz Dinama su poručili - imao je slobodnu večer, a izbornik Štimkac ga je čak i pohvalio - 'pa to je uspjeh, imao je samo 0,76 promila a ne 2,5'. No, u nekim drugim klubivma, reprezentacijama i zemljama na takve prestupnike gledaju puno strože

Danski napadač Nicklas Bendtner skupo će platiti svoje pijanstvo zbog kojeg je već privremeno na šest mjeseci izbačen iz reprezentacije.

Bendtneru (25) je sud u Kopenhagenu odrezao drastičnu kaznu od čak 147 tisuća dolara, uz uvjetno oduzimanje vozačke dozvole na tri godine. Danac je vozio u alkoholiziranom stanju i to u suprotnome smjeru, a razina alkohola bila mu je triput veća od dopuštene. To još nije kraja jer se očekuje i kazna od njegova kluba Juventusa, u koji je stigao na posudbi od Arsenala.

Talijanski nogometni velikan Inter kaznio je svog napadača Antonija Cassana sa 40.000 eura zbog sukoba s trenerom Andreom Stramacchionijem tijekom treninga prošloga petka.

Cassano je nakon treninga ušao u raspravu sa Stramacchionijem, a talijanski mediji prenijeli su kako je između trenera i igrača došlo i do guranja i udaranja, pa ne Cassano na neko vrijeme udaljen iz momčadi.

Cassano je stoga propustio prvenstveni dvoboj protiv Catanije u nedjelju, ali je nakon isprike u ponedjeljak vraćen u sastav i konkurirat će za utakmicu osmine finale Europske lige protiv Tottenham Hotspura koja je na programu u četvrtak.