hit trener bundeslige

Ovako je Niko Kovač odgovorio onima koji tvrde da uskoro seli u Bayern!

28.01.2018 u 17:26

Bionic
Reading

Nakon što je ovog vikenda gurnuo Eintracht na poziciju koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone sve se više spominje u Njemačkoj Niko Kovač kao sljedeći trener Bayerna, no on je na to odgovorio učlanivši se doživotno u klub iz Frankfurta...

Svoju drugu punu sezonu na klupi Eintrachta bivši hrvatski izbornik sjajno odrađuje, a nakon trijumfa u petak protiv Borussije M'gladbach skočio je među četiri vodeće momčadi Bundeslige, na poziciju koja sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka.

Niko Kovač Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S obzirom da nema izrazitih zvijezda u momčadi pravi je to podvig i Kovač je trenutno na iznimnoj cijeni u Njemačkoj, a sve se više priča o njemu kao nasljedniku Juupa Heynckesa koji će u lipnju napustiti klupu Bayerna.

No, da se Niki ne žuri otići iz Frankfurta potvrdio je ovog vikenda kada je potpisao doživotno članstvo u Eintrachtu, na radost navijača ovog kluba.

'Za ovo sam se odlučio, jer mi je ovdje prva trenerska postaja u Bundesligi. Riječ je o posebnoj časti za mene. Ovim cjeloživotnim članstvom htio sam pokazati svoje pripadanje Eintrachtu. Uvijek ću ga nositi u srcu,' izjavio je Niko Kovač, a neki su njegove riječi protumačili i kao svojevrstan oproštaj od kluba u kojem je uspješno lansirao svoju trenersku karijeru...