hrabar i optimističan

Ovaj video Marka Pjace razveselit će svakog hrvatskog navijača

18.03.2019 u 17:53

Bionic
Reading

Nesrećama Marka Pjace (23) nema kraja. Na treningu je zadobio novu ozljedu križnih ligamenata, što je značilo i novu operaciju, novu neizvjesnost i novi početak. Hrvatski je reprezentativac u samo dvije godine doživio dvije identične teške ozljede, zna što ga čeka. Ali ono što je najvažnije, optimizma mu ne nedostaje i već je objavio prve korake nakon operacije

Umjesto da se ovog ponedjeljka pridruži reprezentativcima i bude dio igračkog kadra Zlatka Dalića, Marko Pjaca dane provodi u bolničkom okruženju, što je za jednog nogometaša najgora stvar.

Nažalost, Marko Pjaca praktički se nije ni vratio nakon prve teške ozljede i operacije križnih ligamenata, a već je stigla nova. Stradao je na treningu Fiorentine i sada ga, nakon operacije, čeka sve kao i prvi put - rehabilitacija, povratak na teren i borba za mjesto u momčadi.

'Hvala svima na porukama, dobio sam ih stvarno jako puno i posebno u ovakvim trenutcima vaša potpora mi puno znači', objavio je Marko Pjaca na društvenim mrežama i dodao:

'Ispred mene je novi oporavak, ali imam itekako puno snage, volje i motiva iz svega izaći još jači.'

A da je uistinu pun optimizma i volje, svjedoči i ovaj snimka, na kojoj se jasno vide prvi Pjacini koraci.

Pa kad već ne može trčkarati po maksimirskom travnjaku, veselimo se da je barem operacija iza njega, a i da ima snage za odrađivanje prvih postoperativnih aktivnosti.

  • +5
Hrvatski nogometaš Marko Pjaca Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL