ante isključen

Ovaj potez Rebića doveo do masovne tučnjave o kojoj priča cijela Njemačka

30.08.2019 u 11:11

Bionic
Reading

Nakon što je isključen Ante Rebić u dvoboju Eintrachta i Strasbourga, izbila je masovna tučnjava igrača i službenog osoblja na putu do svlačionica, a Nijemci su zgroženi agresivnim ponašanjem gostiju…

Podsjetimo, 25-godišnji hrvatski napadač prije tjedan dana bio je pod žestokim kritikama svog trenera Adija Hüttera koji ga je rano izvadio iz igre u prvom dvoboju sa Strasbourgom i kasnije putem medija upozorio da se nedovoljno trudi na travnjaku.

Ovog četvrtka igrao je još manje u uzvratnom susretu protiv Francuza, u kojem je već u 44. minuti dobio crveni karton nakon što je džonom nespretno naletio na golmana Matza Selsa. Video pogledajte OVDJE.

Taj je potez izazvao naguravanje već na travnjaku, a onda je izbila masovna tučnjava na putu u svlačionicu, u kojoj su sijevale šake ne samo među igračima, već i stručnim osobljem.

'Čak je i protivnički trener udarao,' požalio se sportski direktor Eintrachta Bruno Hübner.

'Ne znam što oni misle, tko su. Ponašali su se kao da su osvajači Lige prvaka. Istina, solidan su protivnik koji zaslužuje respekt, ali ono što se dogodilo u poluvremenu nije se smjelo dogoditi,' naglasio je pak golman Kevin Trapp.

U drugom poluvremenu također je bilo međusobnih provokacija i s druge strane isključen je Lienard, a Eintracht je na kraju poraz 0:1 iz prvog susreta preokrenuo u prolazak dalje rezultatom 3:1.

Rebić ako ostane u Frankfurtu, a čini se da bi tako moglo biti, propustit će zbog suspenzije najmanje prve dvije utakmice grupne faze Europske lige…