NOVI PROPUST

Ovaj je uljez nasmijao Ronalda, ali i zabrinuo Uefu!

07.07.2016 u 10:16

Bionic
Reading

Nogometaši Portugala u srijedu su pobjedom 2:0 protiv Walesa izborili finale Eura u Francuskoj. No uoči dvoboja dogodio se velik propust organizatora

S obzirom na okolnosti i opasnosti koje su pratile ovaj Euro, mjere sigurnosti u Francuskoj trebale su biti podignute na visoku razinu. Međutim, dogodilo se nekoliko propusta, uz naglasak na unošenje pirotehničkih sredstava hrvatskih navijača, što jasno sugerira da te sigurnosne mjere nisu bile baš adekvatne.

Najnoviji propust dogodio se u srijedu, uoči polufinalnog ogleda između Portugala i Walesa, u trenucima kada su momčadi pozirale fotoreporterima pred početak dvoboja.

Naime, Portugalcima se priključio nepoznati mladić i bez ikakvog problema stao uz Ronalda te se fotografirao u njegovom društvu. Istina, mladić je na sebi imao uniformu volontera, što znači da mu je kretanje po stadionu bilo olakšano.

No upravo bi Uefini volonteri morali biti posebno educirani da su takve stvari nedopustive. I sada je pitanje hoće li netko zbog ulaska ovog mladića odgovarati za propust.

Jedino što cijeloj priči daje manje dramatičnu dimenziju jest činjenica da su se i Ronaldo i Rui Patricio dobro nasmijali.