naljutio se

Otkriveno zašto Đoković nije htio pružiti ruku sucu nakon poraza!

20.04.2018 u 09:22

Bionic
Reading

Novak Đoković naljutio se na Carlosa Bernandesa tijekom poraza od Dominica Thiema u Monte Carlu, jer radi se o sucu koji vrši pritisak na igrače da skrate pauze između poena tijekom serviranja...

Slavni 30-godišnji srpski tenisač ovog je tjedna prekinuo svoju gubitničku seriju, a trijumfom protiv Borne Ćorića pokazao da je definitivno u usponu. No, u osmini finala Monte Carla zaustavio ga je Dominic Thiem, a Đoković je čini se nakon meča bio najviše ljutit na glavnog suca.

  • +8
Srpski tenisač Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, osvojio je Đoković prvi set i dobro krenuo u drugom, da bi Carlos Bernandes tada počeo vršiti pritisak na njega da skrati vrijeme za odmor između poena tijekom serviranja.

To je izbacilo bivšeg prvog igrača svijeta iz takta i uslijedio je preokret Austrijanca koji ga je slomio u trećem setu, a Novak mu je na tome čestitao, no odbio je pružiti ruku brazilskom arbitru.

Đoković nije prvi koji se iz istog razloga naljutio na Bernardesa. Neko vrijeme ovaj je sudac izluđivao Rafaela Nadala koji je čak tražio da mu se zabrani da sudi njegove mečeve...