NAPUŠTA RUSIJU

Otkriveno u kojoj će ligi Ćorluka nastaviti svoju karijeru!

08.08.2016 u 15:29

Bionic
Reading

Ruski dnevnik Sport Ekspress poziva se ovog ponedjeljka na izjavu Ćorlukinog zastupnika Boška Županovića koji tvrdi da će njegov igrač vjerojatno karijeru nastaviti u Premiershipu...

Hrvatski 30-godišnji reprezentativac jedan je od najtraženijih braniča ovog ljeta, a ruski mediji o njegovoj potencijalnom transferu pišu gotovo svaki dan. Nakon što ga se selilo u Bayern, Valenciju, Bešiktaš i Spartak, prema posljednjoj glasini Fiorentina je bacila oko na Ćorluku.

No, ruski dnevnik Sport Ekstress donosi izjavu njegovog zastupnika koji je to negirao, ali i potvrdio da Vedran odlazi iz Lokomotive.

'Vedranovi nastupi za Lokomotivu su gotovi. On će zasigurno napustiti ekipu. Ne pregovaramo s Fiorentinom. Najvjerojatnije će se Ćorluka vratiti u Englesku,' izjava je Boška Županovića.

Podsjetimo, Vedran je u prošlosti igrao dvije sezone za Manchester City i čak četiri za Tottenham. Zasad se ne naglašava koji je klub iz Premiershipa favorit za njegovo dovođenje, no poznato je da interes postoji i među najbogatijima. Ovog se ljeta spominjao čak i aktualni prvak Leicester City...