nije riječ o glukozi

Otkriveno koju je tabletu Lionel Messi strpao u usta

21.10.2017 u 11:15

Bionic
Reading

Sjajni argentinski nogometaš i napadač Barcelone, Lionel Messi, ovog je tjedna zabio svoj 100. gol u europskim natjecanjima, ali i privukao pozornost zbog uzimanja tablete tijekom utakmice protiv Olympiacosa

Barcelona je ovog tjedna, u sklopu 3. kola skupine D nogometne Lige prvaka dočekala Olympiacos i pobjedila ga 3:1. U to je utakmici Lionel Messi zabio svoj 100. gol u europskim natjecanjima, ali i zabrniuo sve koji cijene njegovu nogometnu genijlanost.

Naime, u 10. minuti dvoboja, Mesi je iz štucne izvadio tableticu te je brzo progutao.

Iako se prvo sumnjalo da je uzeo tabletu glukoze, čije se konzumiranje preporučuje u prvih 15 minuta utakmice (ili bilo kojeg drugog fizičkog napora) jer su tada mišići najosjetljiviji, i baš u tom vremenu najbolje apsorbiraju glukozu koja organizmu pomaže da izdrži sve napore, španjolski su mediji objavili sasvim drugačiju priču, to jest 'istinu'.

Autor: youtube

Prema njihovim izvorima, Messi je uzeo tabletu 'Almax' koju koristi već godinama protiv mučnine i žgaravice.

Poznato je kako je Argentinac znao povraćati na utakmicama što je objašnjenje za ovaj nesvakidašnji potez.

  • +14
Lionel Messi - jedan od najvećih nogometaša svih vremena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Također, katalonski Sport tvrdi da je upravo to razlog što se Messi znatno manje kretao na ovoj utakmici, te da je na svom nivou zaigrao tek u posljednjih pola sata kada je lijek počeo djelovati na njegove želućane probleme.