ZAISTA BIZARNO

Otkriven nenormalan detalj u ugovorima PSG-ovih zvijezda; ovo je ponižavajuće za same navijače koji će poludjeti

09.11.2018 u 14:14

Bionic
Reading

Nogometaši PSG-a imaju nevjerojatnu stavku u svojim ugovorima koja im jamči novčane bonuse ako poslije utakmice pozdrave navijače, što bi inače trebalo biti normalno

Football Leaks otkrio je razne pikanterije vezane uz najbogatije nogmetne klubove Europe, a posebno ono što se događa u PSG-u uz kojeg se stalno vežu neke afere.

Već odavno nije tajna da su Parižani uz blagoslov sadašnjeg presjednika Fife Giannija Infantina izigrali financijski fair-play Uefe oko trošenja, a stalno na površinu izlaze neke druge nevjerojatne stvari vezane uz rastrošnost francuskog prvaka koji je u vlasništu katarskog bogataša Nassera Al-Khelaifija.

Tako je procurilo da nogometaši PSG-a imaju zajamčen novčani bonus svaki mjesec ako poslije odigrane utakmice pozdrave vlastite navijače.

Zaista bizarno, jer bi se takve stvari trebale podrazumijevati, a pitanje je kako će na ovu informaciju reagirati simpatizeri PSG-a kada saznaju da su njihovi ljubimci plaćeni da stanu pred njih.

Naravno, postoje razlike u tome bonusu od igrača do igrača pa je tako minimalan iznos 33 tisuće eura za pojedinog nogometaša, a maksimalan 375 tisuća eura i ima ga u ugovoru Neymar. Jednostavno računicom dolazimo do brojke od 4,5 milijuna eura koliko Brazilac dobije ukoliko svaki mjesec pozdravi navijače. Nikad lakše zarađena lova.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia