velika šteta

Otac Novaka Đokovića otkrio da se najbolji tenisač svijeta osjeća jako loše, a iskreno je rekao i tko je kriv za eksploziju virusa u Zadru

24.06.2020 u 09:05

Bionic
Reading

Otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković, za RTL televiziju osvrnuo se na događaje u Zadru

Ne smiruje se bura izazvana pojavom koronavirusa na teniskom turniru Adria Tour koji je u Zadru organizirao prvi tenisač svijeta Novak Đoković. Bugarski tenisač Grigor Dimitrov najprije se nije htio testirati i nekoliko dana je bolestan hodao među ljudima, a onda je objavio da je pozitivan i izazvao veliku paniku.

Između ostalih, zaraženi su i naš Borna Ćorić i Novak Đoković i njegova supruga. Đoković se ispričao emotivnom porukom, a njegov otac Srđan se u javljanju za RTL osvrnuo na cijelu situaciju. Otkrio je kako Novak Đoković nije najbolje.

'Nikome nije dobro zbog ove situacije, pa tako ni njemu. No, što je, tu je. Iz ovoga moramo izaći jači i shvatiti da ovo mora proći', rekao je Srđan Đoković pa jasno dodao tko je krivac:

'Zašto se sve to dogodilo? Zato što je čovjek vjerojatno došao bolestan od tko zna kuda i onda se nije testirao i to se dogodilo. Nanio je veliku štetu vama u Hrvatskoj, nama kao obitelji i nama kao Srbiji.'

Iako je cijela ova situacija dramatična i traumatična, Đokovićev otac kaže kako će, kada prođe pandemija, sa zadovoljstvom opet doći u Zadar i ponoviti Adria Tour.

'Sve ćemo napraviti da u budućnosti, kada bude neko novo vrijeme i kada nećemo imati ovakve strahove, ponovimo ovo sve. Sa zadovoljstvom ćemo ponovno doći', zaključio je Đokovićev otac čiji je test pokazao da je negativan na koronavirus.

  • +8
Novak Đoković s obitelji na jahti Asha Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL