'lokosi' doveli srpskog napadača

Otac mu je legenda Partizana, on je igrao za Crvenu zvezdu, a na potpis u Zagreb stigao je - Ferrarijem

13.06.2019 u 11:18

Bionic
Reading

Vanja Vučićević (21) novi je napadač zagrebačke Lokomotive. Realno, iza sebe nema nikakvu zapaženu karijeru, ali sin je legende Partizana Nebojše Ušketa Vučićevića. No, za 'crno-bele' nikad nije zaigrao...

Karijeru je Vanja Vučićević svoju je kratku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, navijači Partizana mu to nikad neće oprostiti. No, za 'crvrno-bele' je odigrao samo dvije utakmice, dobio je ukupno priliku punih 65 minuta, a ostatak je vremena proveo u drugoj momčadi.

Sreću je potom tražio u redovima Borca iz Čačka i Spartaka iz Subotice, ali se ni tamo baš nije naigrao. Prošle je sezone tako krenuo dalje, otišao je u Rusiju, u redove Krilja Sovjetov iz Samare. Nametnuo se nije, odigrao je samo tri utakmice uz sjajan učinak od - jednog žutog kartona!

I tako se sada Vanja Vučićević, čiji je otac Nebojša Uške Vučićević inače legenda Partizana (140 utakmica od 1984. do 1989., uz 26 golova), odlučio sportsku sreću isprobati u Hrvatski Telekom Prvoj ligi.

Da, došao je tako u Zagreb potpisati ugovor s Lokomotivom, a to je napravio baš sa stilom. Naime, stigao je u svom crvenom Ferrariju!

Vanja Vučićević tako je postao drugi Srbin koji je potpisao za 'lokose' uoči nove sezone, već je došao Dušan Joković iz Sesveta, a prošle je sezone dres Lokomotive nosio Đorđe Rakić.

No, Vučićević je definitivno stigao s najviše stila. Sad tek treba vidjeti kakav je na terenu, je li i 'ferrari' u napadu ili je samo 'yugo 45'...