dajte mu da igra

Osvojio je Svjetsko prvenstvo, a sada se odlučio na očajnički potez

18.07.2017 u 09:24

Bionic
Reading

Bivši talijanski reprezentativac Cristian Zaccardo (35) u svojoj kolekciji trofeja ima onaj najvrjedniji, naslov Svjetskog prvaka iz 2006. No, u klupskoj karijeri baš i nije imao sreće, a sada se odlučio na do sada neviđeni potez...

Cristian Zaccardo u karijeri je igrao za Bolognu, Speziju, Palermo, Wolfsburg, Parmu, Milan, Carpi, a prošlu je sezonu završio u redovima drugoligaša Vicenze. U svom životopisu može se pohvaliti kako je s reprezentacijom Italije 2006. godine osvojio naslov Svjetskog prvaka, ali ta mu činjenica nije previše pomogla u klupskoj karijeri.

Da, Cristian Zaccardo bio je član momčadi koja je na SP-u u Njemačkoj pokorila nogometni svijet. Igrao je uz legende 'azzurra' kao što su Buffon, Pirlo, Del Piero, Totti, Gattuso, Cannavaro, Camoranesi, Materazzi, Nesta, Inzaghi... Svi su oni napravili velike karijere, a Zaccardo se morao zadovoljiti 'drugorazrednim' klubovima, iako je igrajući za Wolfsburg osvojio naslov njemačkog prvaka 2009. godine.

Iskusni je branič na kraju prošle sezone raskinuo ugovor s momčadi Vicenze koja je ispala u treću ligu i sada na sve načine pokušava pronaći novi klub. Kako zainteresiranih očito baš nema previše odlučio se na do sada neviđeni potez! Neki će reći da je očajan, neki da ga treba pohvaliti...

'Trenutno sam bez angažmana. U dobrom sam fizičkom stanju i mogu barem još dvije godine igrati na visokom nivou. Tko me dovede napravit će vrhunski posao', tekst je oglasa kojeg je Zaccardo na internetskim stranicama specijaliziranima za traženje posla!

Držimo fige da ga netko i angažira...