TUŽAN JE

Ostaje li Duvnjak u reprezentaciji? Ovo je njegov odgovor...

25.01.2024 u 08:15

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatska rukometna reprezentacija svladala na oproštaju od Eura u Kölnu domaćina Njemačku 30-24 (13-14) javnosti se obratio kapetan Domagoj Duvnjak

'Malo sam tužan i razočaran nakon svega. Moram priznati da Njemačka vjerojatno nije bila na sto posto jer je već imala osiguran plasman u polufinale', rekao je Duvnjak pa prokomentirao obrane mladog Dominika Kuzmanovića:

'Što je radio Kuzma! Nevjerojatno! Ne možeš izgubiti utakmicu kada netko tako brani. Bili smo dosta rastrčani u napadu. Nadam se da je s Lučinom sve u redu i da se nitko nije ozlijedio. Neka smo pobjedom završili prvenstvo. Nije dobro mjesto na kojem smo završili Euro. Ne smiju nam se događati utakmice kao protiv Mađarske i Islanda, možda čak i Austrije. S druge strane je dobro što smo dobili puno novih, mladih igrača. Odigrali su fenomenalni turnir i ja im želim svu sreću. To je veliki zalog za budućnost hrvatskog rukometa', naglasio je 35-godišnji kapetan pa progovorio o svojoj budućnosti u reprezentaciji.

  • +28
EP u rukometu: Njemačka - Hrvatska, 24.1.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

'Na tu temu stvarno ne mogu apsolutno ništa reći. Prije svega, trebam ostati zdrav. Kvalifikacije su jako brzo, imam želju i motiv. Izbornik odlučuje hoću li ja biti tu. Bilo bi lijepo da odemo na još jedne Olimpijske igre, mislim da je to hrvatski rukomet zaslužio', zaključio je Duvnjak.