DOČEK U ZRAČNOJ LUCI

[FOTO] Oršić prokomentirao Nikolu Vlašića i šokirao izjavom o svom eurogolu, Kopić se dodirnuo Hajduka, Rijeke i Osijeka

10.12.2021 u 16:48

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama sletjeli su oko 15 sati u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman gdje su još jednom podijelili svoje dojmove nakon velike sinoćne pobjede i plasmana u sljedeći krug natjecanja u Europskoj ligi

Treće je to proljeće Modrih u ovom natjecanju u posljednje četiri godine, a samo ove uprihodili više od 16 milijuna eura zarade.

Igrač utakmice i strijelac jedinog gola, i službeno najljepšeg kola zadnjeg kola Europske lige, Mislav Oršić je po dolasku u Zagreb rekao:

'Ušli smo u utakmicu jako motivirano. One izjave Nikole Vlašića su nas dodatno motivirale. Nakon utakmice smo se pozdravili, čestitao nam je, naglasio je Oršić i dodao kako je igračima Dinama ova pobjeda vratila samopouzdanje.

Upitan je li mu gol koji je zabio West Hamu najdraži odgovorio je: 'Onaj treći Tottenhamu mi je draži.'

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Trener Željko Kopić također je prokomentirao Vlašićeve izjave prije utakmice:

'Motivacija igračima mora biti grb koji nose, dres koji nose. Nisam sklon da govorim tuđe izjave pa ni ove Vlašićeve. Trener sam velikog kluba i zadovoljan sam, kako igrom tako i rezultatom. Ovo mi je jedna od najdražih pobjeda u karijeri. Drago mi je zbog igrača da su odigrali pravu utakmicu na svojoj razini', naglasio je Kopić pa se s europskih prebacio na domaće teme te prokomentirao ostale konkurente za naslov prvaka Hrvatske.

Doček nogometaša Dinama u Zračnoj luci Franjo Tuđman nakon pobjede protiv West Hama Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Hajduk, Osijek i Rijeka su tri priče svaka za sebe. Kada Hajduk krene to je onda dobra atmosfera. Na dobrom su putu. Osijek se diže preko ulaganja, imaju kadar, kvalitetnog trener koji radi ozbiljne stvari. Rijeka ima svoju priču, ne upliću se previše, godinama rade dobro, sjajna selekcija igrača, ogromna energija. Sve te tri momčadi su svaka na svoj način kvalitetne i konkurenti u borbi za naslov.