RASPLET SE NAZIRE

Opet se 'zakuhalo' oko Nikole Kalinića; sve bi uskoro moglo biti riješeno...

06.08.2018 u 18:13

Bionic
Reading

Sve je izglednija realizacija transfera Nikole Kalinića (30) iz Milana u Atletico Madrid, a njegov prelazak ovisi o Francuzu Kevinu Gameiru (31)

Opet se zakuhalo oko hrvatskog napadača koji je postao 'slavan' zbog odlaska iz hrvatske reprezentacije tijekom svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem su Dalićevi izabranici na kraju osvojili srebrne medalje.

Izbornik je poslao doma nezadovoljnog Kalinića, jer nije bio 'spreman', a naš golgeter bi uoči nove sezone mogao promijeniti klub.

Već dugo se piše o interesu Atletica Madrida za njegove usluge, a uz to navijači 'rossonera' nisu bili previše oduševljeni Kalinićevim predstavama u 'crveno-crnom' dresu. Još da dodamo da je na San Siro stigao Gonzalo Higuain iz Juventusa, koji će sigurno biti prva napadačka opcija, jasno je da je za Kalinića najbolje da minutažu potraži negdje drugdje.

Nikola Kalinić vratio se iz Rusije nakon što je izbačen iz hrvatske reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

Epizoda u nacionalnoj vrsti nije mu naštetila pa je Kalinić na meti Atletica koji ne odustaje. Prelazak je blizu realizacije i osatlo je da se samo madridski klub riješi iskusnog Kevina Gameira po kojeg stiže Valencia pa se onda prelazi na transfer našeg golgetera.

Očekuje se da bi se Kalinić dolaskom u Atletico borio za mjesto u sastavu s Diegom Costom, dok je Antoine Griezmann nedodirljiv.

Nikola Kalinić u Milanu Izvor: Društvene mreže