ŽELI POŠTENO DO MIROVINE

On je zvijezda i bogataš, ali tata i dalje radi u 'čistoći'

02.02.2015 u 14:27

Bionic
Reading

Sudionici Super Bowla, Seattle Seahawksi, prije nekoliko tjedana ponudili su Richardu Shermanu novi ugovor vrijedan preko 50 milijuna dolara

Iako su Seahawksi poraženi u finalu ovogodišnjeg Super Bowla od Patriotsa, ipak jedan igrač gubitničke momčadi zaslužuje veliku pozornost. Ustvari, možda ne toliko on, već njegov skromni otac Kevin.

Naime američki su mediji objavili priču o ocu koji, unatoč bogatstvu sina, radi kao vozač komunalnog vozila u Los Angelesu.

Richard je prošle godine uzeo naslov NFL-a, ali njegov otac nije odustao od svog posla jer, kaže, 'ne želi biti sinu na teret te želi odraditi i preostalih 18 mjeseci kako bi dobivao mirovinu'.

Otac otkriva da svako jutro ustaje u 3.45 te da radi za praznike i prekovremeno, a slobodnih dana - nema.

'Ne volim ovaj posao. Tko bi ga volio, ali radim to cijeli život', priznao je Kevin, Richardov otac koji je još kao 14-godišnji dječak ostao bez desnog oka.

'Želim sinu da također zasluži mirovinu i socijalno osiguranje kako bi i sam imao brigu manje', objasnio je Sherman stariji i otkrio da i njegova supruga Beverly radi u bolnici za djecu s posebnim potrebama.

'Prije tri godine otac je kod mene bio za Božić, ali nije ostao do kraja proslave, već je ranije otišao kući kako bi se ujutro mogao probuditi i otići na posao', objasnio je igrač Seattle Seahawksa.