ZAŽELIO SE TERENA

Olić nestrpljiv: Želim igrati u subotu

27.09.2011 u 10:50

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić u srijedu će se uključiti u puni trening u Bayernu, a već bi predstojeći vikend mogao ponovno i zaigrati

Naš je 32-godišnji napadač, podsjetimo, zadobio parcijalnu rupturu tetive u kuku u dvoboju 3. kola Bundeslige protiv HSV-a, 20. kolovoza. Prve su prognoze govorile čak i o mogućem osmotjednom izbivanju s travnjaka, ali Olić se definitivno vraća ranije.

'Ponovno se osjećam dobro. Vratio sam se treninzima, radio sam vježbe izdržljivosti nogu i sprintove', kazao je Olić za minhenski TZ.

Hrvatski nogometaš će još u utorak s tribine gledati svoje suigrače u dvoboju protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka, a već od srijede će im se u potpunosti priključiti na treninzima.

'Osjećam se vrlo dobro, tako da je moj cilj Hoffenheim. Želim se vratiti već u toj utakmici', odlučno je poručio Olić, govoreći o dvoboju 8. kola Bundeslige koji je na rasporedu u subotu.

Prema ranijem pisanju Kickera, Oliću će ugovor sljedeće ljeto biti automatski produljen za još jednu godinu ako ove sezone nastupi u najmanje 25 službenih utakmica.