INTERVJU NIJEMCIMA

Olić iskreno: Iznenađen sam, možda ovaj put odemo do kraja!

23.06.2016 u 09:36

Bionic
Reading

U intervjuu za Sport Bild Ivica Olić priznao je da nije očekivao pobjedu protiv Španjolske sa sastavom koji je istrčao na teren te se nada da bi ova hrvatska momčad mogla otići do kraja...

Iskusni 36-godišnji napadač bio je dio hrvatske izabrane vrste u kvalifikacijama za Euro, ali nije uspio izboriti mjesto na njemu pa se i oprostio od reprezentacije.

No, njemačkoj javnosti i dalje je itekako zanimljiv, posebno sada kad je Hrvatska postala hit nogometnog Eura pa i nije čudno da je novinar Sport Bilda potražio njegovo mišljenje o trijumfu nad Španjolskom.

'Iskreno, iznenadio sam se. Bilo je u hrvatskoj postavi pet novih igrača, ali dečki su oduševili. Sve su dobro napravili i jako smo sretni u Hrvatskoj,' izjavio je Ivica Olić pa dodao:

'Jako sam sretan što je reprezentacija na dobrom putu. Uvijek smo imali mnogo talenta, ali uvijek nam je nešto falilo. Vjerujem da će ova ekipa napraviti nešto više i možda i doći do kraja.'

Na pitanje hoće li Hrvatska u finalu igrati protiv Njemačke, napadač HSV-a nije jasno odgovorio.

'Sada počinje potpuno novi turnir. Njemačka je poput Hrvatske, momčad s mnogo talenta, ali i iskustva s velikih natjecanja. Svaka četiri dana igrat će se nova utakmica i bit će važno prolaziti dalje...,' zaključio je simpatični Slavonac koji ima čak 104 nastupa za našu reprezentaciju i 20 postignutih golova.