javio se i pique

Ogorčenje u Španjolskoj zbog načina Realove pobjede: Pljačka u Madridu opet se ponovila

09.01.2022 u 08:41

Bionic
Reading

U derbiju 20. kola španjolskog nogometnog prvenstva madridski Real je na svom stadionu uvjerljivo svladao Valenciju sa 4:1 (1:0).

Kraljevski klub poveo je u završnici prvog poluvremena kada je Karim Benzema (43-11m) iskoristio kazneni udarac kojega je iznudio Casemiro.

Inače, taj penal izazvao je žustru reakciju gostiju jer prekršaja na Casemiru nije bilo, a što je potvrdio i Perez Burull, stručni komentator Marce.

U redovima Valencije ne mire se s ovim porazom, već su putem društvenih mreža vrlo glasno i jasno rekli što misle o Realovoj pobjedi. I očito, pomoći koju su Kraljevi imali od sudaca.

'Pljačka u Madridu opet se ponovila', napisali su na službenom profilu tima s Mestalle uz oznaku poznate serije La Casa de Papel.

Na te se riječi nadovezao nogometaš Barcelone Gerard Pique koji je imao jasnu poruku:

'Ne govorite to previše glasno jer će vas kazniti', poručio je stoper Barcelone.

U nastavku je Vinicius (52, 61) s dva gola povisio na 3:0. Pred kraj dvoboja Guedes (76) je smanjio na 3:1 prije no što je Benzema (88) svojim drugim golom postavio konačni rezultat.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 70. minute te je u 40. minuti odličnim udarcem sa 16 metara zatresao gredu.

  • +9
Real Madrid - Valencia (20. kolo La Lige) Izvor: EPA / Autor: CHEMA MOYA