UTUČENI Valverde

Oglasio se osramoćeni trener nogometaša Barcelone: Ne znam što se dogodilo...

08.05.2019 u 10:54

Bionic
Reading

Trener španjolskog prvoligaša Barcelone Ernesto Valverde izjavio je kako nema izgovor za poraz od 4:0 od Liverpoola u uzvratu polufinala Lige prvaka i eliminacije iz tog natjecanja

Barcelona je na Anfiled došla s prednosti od tri gola iz prve utakmice polufinala Lige prvaka, a sinoć je klub Juergena Kloppa zabio četiri gola i plasirao se u finale koje se igra 1. lipnja.

'Počeli su agresivno kao što smo očekivali, ali nema izgovora, izgubiti na ovakav način je neoprostivo. Početi utakmicu s 3:0 i onda izgubiti s 4:0 je neprihvatljivo. To nam se dogodilo drugu godinu zaredom i bolno je za sve nas', rekao je Valverde.

Kod rezultata 3:0 za Liverpool, Valverde je uveo dva obrambena igrača, ali to nije spriječilo Liverpool da zabije i četvrti gol.

'Ne znam što se dogodilo s četvrtim golom. Kad sam vidio centaršut, lopta je već bila u golu. Sljedećih nekoliko dana će biti užasni, ali moramo doći k sebi. Mogu se samo ispričati navijačima koji su nas došli bodriti u Liverpool', dodao je.

'Teško je naći riječi. Ispričavam se svima', rekao je Valverde.

  • +12
Liverpool - Barcelona (uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka) Izvor: Pixsell / Autor: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL