redsi u finalu

Jürgen Klopp u trenucima euforije pogledao na sat, pa si dao oduška: Neka me kazne

08.05.2019 u 08:48

Bionic
Reading

Nogometaši Liverpoola senzacionalno su izbacili Barcelonu. Pobjedom 4:0 nadoknadili su poraz od 0:3 te su po drugi put uzastopce izborili nastup u finalu Lige prvaka

'Na satu je deset sati i deset minuta (op.a. po srednjeeuropskom vremenu bilo je već 23 sata i 10 minuta, djeca su već na spavanju pa ću reći. Ovi momci su je...i giganti. Nevjerojatno, nevjerojatno. Ma, neka me kazne. Nisam odavde, pa ne znam prave riječi reći, ali ovo je nevjerojatno', bila je prva reakcija Kloppa nakon sinoćnjeg meča.

'Nisam mislio da je ovo moguće prije utakmice. Još uvijek ne znam kako su momci uspjeli izvesti ovo. Pobijedili smo jednu od najjačih ekipa svijeta, pobijedili smo, a nismo primili gol', rekao je Klopp, pa je dodao:

'Još mi nije jasno. I sada mogu reći. Je*eno dobro smo odigrali. Pokazali smo da je u nogometu sve moguće. Vodio sam mnogo utakmica u svojoj karijeri, ali ne sjećam se ovako dobre predstave mojih igrača'.

Wijnaldum, strijelac dva gola s kojima je Liverpool režirao potpuni povratak, ističe da je sve bilo nevjerovatno.

'Nevjerojatno. Nakon utakmice u Španjolskoj bili smo uvjereni da možemo zabiti četiri pogotka i pobijediti 4:0. Ljudi su sumnjali u nas i mislili da nismo sposobni to izvesti, ali još jednom smo pokazali da je u nogometu sve moguće', izjavio je Wijnaldum.

  • +12
Liverpool - Barcelona (uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka) Izvor: Pixsell / Autor: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL