RASPLET SITUACIJE

Oglasio se fotograf kojeg je napao nervozni Sergio Ramos: Navečer iznenađenje, nazvao me...

17.02.2023 u 08:51

Bionic
Reading

Branič PSG-a Sergio Ramos ispričao se što je fizički nasrnuo na fotografa nakon poraza njegove momčadi od Bayern Münchena (0:1) u prvoj utakmici osmine finala Ligi prvaka

Podsjećamo, poslije utakmice razočarani igrači PSG-a otišli su do navijača kao bi im se zahvalili na potpori te ih zatražili oprost za domaći poraz, a njih su odmah okružili fotografi. Nervoznom Sergiju Ramosu je zasmetalo što su fotografi radili svoj posao, previše mu se približili te ga razdvojili od suigrača.

Prvo je jednog riječima opomenuo da se makne, a kada ga je iza leđa dodirnuo drugi fotograf, iskusni stoper izgubio je živce te ga snažno odgurnuo. Sve je zabilježila kamera. Incident je sada dobio nastavak, puno ljepši…

'Iznenađenje navečer, jučer me je Sergio Ramos osobno kontaktirao i ispričao se za svoje ponašanje. Isprika prihvaćena, slučaj zatvoren', napisao je na Instagramu Markus Gilliar.

Njegov post na svojem profilu na društvenim mrežama podijelio je španjolski stoper koji se i zahvalio Markusu.

Inače, pariški klub je u lošoj formi. U 2023. u 11 utakmica ima čak pet poraza, jedan više nego cijele prošle godine u 46 susreta.

  • +13
PSG - Bayern (osmina finala Lige prvaka) Izvor: EPA / Autor: Mohammed Badra