Gidsel je prertjerao

Oglasio se bahati Danac nakon što je odbio dati ruku; evo što je poručio Hrvatima i Duvnjaku te za što ga sad optužuje!

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 20.01.2023 09:51
  • Objavljeno 20.01.2023 u 08:53
Bionic
Reading

Nakon što je Hrvatska remizirala protiv moćne Danske 32:32 još je teoretski ostala u igri za plasman u četvrtfinale, ali nakon utakmice najviše se govorilo o nesportskom ponašanju Mathiasa Gidsela

Naime, nakon jednog grubog starta Domagoja Duvnjaka na samom početku utakmice danski igrač Mathias Gidsel previjao se na parketu te su u teren odmah utrčali fizioterapeut i liječnik. Iskusni Duvnjak odmah se ispričao, a kada mu je išao pružiti ruku Gidsel je to bahato odbio. Očito je bio uvjeren kako ga je Duvnjak išao namjerno ozlijediti ili nešto slično iako tako nije izgledalo.

Taj potez i odbijanje ruke pomirenja jako je naljutio hrvatske rukometne legende koji su u RTL-ovom studiju rekle što misle o tome.

'Takvo ponašanje nisam davno vidio. Duvnjak je za njega gospodin, ispričava mu se, tako da Gidsel ti za mene nikada nećeš biti veliki igrač. Dobio je batina, dobit će još', kazao je između ostalog legendarni Pero Metličić.

Nešto kasnije danska zvijezda, te njihov MVP na prošlom Svjetskom prvenstvu, rekla je:

'Nikad u karijeri nisam prošao nešto ovakvo iako je ponekad znalo biti poprilično divlje. Znate, ovo nije prvi put da sam u takvoj situaciji s njim, on to radi svjesno. To nije rukomet, bio je to udarac šakom u glavu! Hrvatima su dopuštene neke divlje stvari', kazao je Gidsel koji je tako otišao korak dalje jer je uvjeren da Duvnjak to namjerno radi.

No, je li zaista u pitanju 'šaka u glavu' i nesportska igra prosudite sami u videu koji možete vidjeti OVDJE.

Ako je netko ispao pravi sportaš onda je to starta Domagoj Duvnjak, a ono što se može pročitati između redaka je očito neka povijest koju ova dva igrača imaju.

  • +79
Hrvatska - Danska, SP rukomet, 19.1.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal