TRENER U ČUDU

Odnos navijača prema Modriću iznenadio Zidanea: Ovo je rijetkost!

05.03.2017 u 09:00

Bionic
Reading

Luka Modrić vratio se u udarnu momčad Reala ove subote u visokoj pobjedi 4:1 u gostima kod Eibara, a veliko iznenađenje za trenera Zinedinea Zidanea bile su ovacije koje je dobio od protivničkih navijača...

Naš 31-godišnji veznjak jedan je od najomiljenijih nogometaša u Španjolskoj, a ankete su pokazale da bi ga čak i navijači Barcelone rado vidjeli u svojim redovima, iako već dugo nastupa za ljutitog rivala.

Modrića je trener Zidane u posljednje vrijeme dosta štedio, ali nakon debakla kod kuće protiv Las Palmasa shvatio je francuski strateg da bez njega ne može. Ove subote u visokoj pobjedi 4:1 kod Eibara Luka je odigrao odličnu utakmicu, a to su prepoznali i domaći navijači koji su ga s terena ispratili ovacijama, na iznenađenje Realovog stručnog stožera.

Ovacije Eibara Luki Modriću Autor: YouTube

'Ne događa se često da ti protivnički navijači plješću, to nije uobičajeno,' priznao je Zinedine Zidane i dodatno pohvalio hrvatskog reprezentativca:

'Luku također vole i suigrači, on je naša ključna figura i dobro se nosi s minutažom koju dobiva.'

Francuz će morati u završnici sezone više koristiti Luku, jer Realu je svaka utakmica ključna, s obzirom da u Primeri zaostaje bod za vodećom Barcelonom i mora pobjeđivati kako bi iskoristio to što ima utakmicu manje i vratio se na vrh...