POTRESI U ZADRU

Odbijena ostavka trenera Nazora, prihvaćena člana Nadzornog odbora

05.03.2013 u 17:30

Bionic
Reading

Nadzorni odbor KK Zadra odbio je ponuđenu ostavku trenera Ante Nazora. 'Promjene trenera u bliskoj prošlosti Zadru nisu donosile revolucionarne promjene. Nazor je postupio pošteno. Rekao je da je spreman otići ako će to doprinijeti promjeni stanja unutar momčadi. Na kraj pameti mu nije bilo praviti probleme s ugovorom. Njegova je ostavka odbijena. Nadzorni odbor dao mu je punu podršku i povjerenje u vođenju momčadi u završna tri kola ABA lige', kazao je direktor kluba Marino Čačić

Na istom sastanku Nadzorni odbor je ostao bez jednog svog člana. Danijel Mikulić, mali dioničar i dugogodišnji vjerni navijač Zadra, podnio je usmenu ostavku koja je načelno prihvaćena.

'Ovo je zasada neslužbena ostavka, a službena će postati kada je Mikulić podnese pismeno. Nadzorni odbor ima kvorum i nastavlja s radom, a na Glavnoj skupštini dioničara, koju nije realno očekivati u sljedećih 90 dana, dioničari će izabrati novog člana Nadzornog odbora', pojasnio je Čačić

Mikulić navodno odlazi zbog neslaganja s jednim dijelom navijača koji su željeli organizirati javnu tribinu na kojoj bi pozvali državne institucije da počnu djelovati protiv onih koji su uništavali KK Zadar od 1991. godine do danas. Prozvali su ga izdajnikom, što je za njega očito bio presnažan udarac.

Uoči raspleta borbe za ostanak u ABA ligi Zadrani pokušavaju sve ne bi li unijeli pozitivnu energiju u svlačionicu i na tribine. Tako je odlučeno da trening prve momčadi u četvrtak u 18 sati bude otvoren za javnost. 'Pozivamo sve one kojima je Zadar u srcu da nam se pridruže i tako pokažu da im je stalo do momčadi i klupskih rezultata', poručio je Čačić.