GDJE IMA DIMA...

Lionel Messi napušta PSG i karijeru nastavlja u klubu kojeg se često povezivalo s Lukom Modrićem? Oglasili se zastupnici Argentinca

18.05.2022 u 16:07

Bionic
Reading

Lionel Messi je od ove sezone u PSG-u, ali tamo nije ni pružio predstave kao u Barceloni te su se mediji bliski pariškom klubu raspisali o njegovom odlasku

Argentinac ima ugovor s Parižanima do ljeta 2023. te ogromnu plaću od gotovo 35 milijuna eura, ali sedmerostruki osvajač Zlatne lopte možda već na kraju ove sezone pobjegne iz 'grada svjetlosti'.

Bilo je napisa da bi se Messi mogao vratiti na Camp Nou, ali to je utopija, no zato je zadnjih dana postala aktualna opcija oko njegovog prelaska u Inter Miami.

Uz američki klub Messija se i prije povezivalo, ali i neke druge zvijezde kao što su Cristiano Ronaldo i Luka Modrić.

Što se tiče PSG-ovog napadača, nagađalo se kako bi Messi kupio 35 posto kluba kojem je jedan od vlasnika David Beckham, a on bi od sljedeće sezone u Inter Miamiju bio i kao igrač.

'Leo još nije odlučio o svojoj budućnosti', izjavili su njegovi predstavnici, nakon što ih je kontaktirao Le Parisien. Tako će nogometna budućnost nekada najboljeg nogometaša svijeta još neko vrijeme biti tajna.

PSG - Lens Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT