ZAMJENA ZA AGUERA

Očajnički potez Barcelone: Platit će ogromnu odštetu za igrača koji je zbog loma stopala odsutan s terena duže od dva mjeseca

23.12.2021 u 06:34

Bionic
Reading

Katalonski gigant FC Barcelona pristala je platiti Manchester Cityju 55 milijuna eura za napadača Ferrana Torresa, objavili su u srijedu BBC i Sky kanali u Velikoj Britaniji

Ferran Torres, 21-godišnji španjolski reprezentativac, pridružio se Manchester Cityju iz Valencije u kolovozu 2020. za 20 milijuna eura. U sezoni 2020-21, napadač je postigao 16 golova u 43 nastupa za City, s kojima je osvojio titulu prvaka Engleske, Liga kup i stigao do finala Lige prvaka.

Trenutna sezona je manje vesela za Torresa, koji je zbog loma stopala odsutan s terena više od dva mjeseca. Barca, koju muče financijske poteškoće i prisiljena pustiti Lionela Messija u PSG u kolovozu, nastoji ojačati svoj napad nakon što je prošlog tjedna karijeru prekinuo Sergio Aguero, nekoliko mjeseci nakon njegovog dolaska u Kataloniju.

Barcelona ima loš prvi dio sezone - eliminirana je u Ligi prvaka na kraju grupne faze, a nakon 18 kola u La Ligi zauzima tek 7. mjesto na ljestvici.