Slučaj Pistorius

Obožavatelji uvjereni da nije kriv, a on od šoka zanijemio!

18.02.2013 u 10:43

Bionic
Reading

Peet Van Zyl, agent Oscara Pistoriusa, paraolimpijca uhićenog zbog ubojstva djevojke, manekenke Reeve Steenkamp, prenio je medijima da Oscar svakodnevno prima brojna pisma potpore obožavatelja iz cijelog svijeta

Upitan je li Pistorius toga svjestan i kako je reagirao na to, agent je odgovorio da neće govoriti o njegovom emotivnom stanju.

Obitelj svjetski poznatog paraolimpijca tvrdi da je lažno optužen te da od bola i šoka ne progovara. Manekenka će biti sahranjena u utorak.

Dodajmo tome da svakog dana cure nove informacije o ovoj tragediji, a kao što smo već pisali, izvori bliski policiji otkrili su da je lubanja ubijene djevojke bila smrskana, a na palici je pronađena velika količina krvi.

Istražitelji, međutim, još uvijek pokušavaju otkriti je li palica korištena za napad na Steenkamp ili ju je ona upotrijebila za samoobranu.

Pojavile su se i nagađanja o motivu ubojstva. Nagađa se da je Pistorius počinio zločin jer je otkrio da ga Reeva vara s bivšim dečkom, južnoafričkim igračem ragbija Francoisom Hougaardom.

Novo saslušanje je u utorak i tada će biti poznate nove informacije.

Pistoriusov agent: Fanovi su na Oscarovoj strani!
243931,243823,243711,243582