težak udarac

Obistinile se crne slutnje navijača Reala: Sezona završena za Asensija prije nego je počela

24.07.2019 u 17:03

Bionic
Reading

Iz Reala su potvrdili kako će zbog rupture prednjeg križnog ligamenta i meniska Marco Asensio morati na dugu rehabilitaciju koja bi mogla trajati gotovo do kraja sezone koja još nije ni počela...

Madridski klub skupo je platio svoju američku turneju i dvoboj s Arsenalom ovog utorka. Strijelac izjednačujućeg pogotka za 2:2 Marco Asensio završetak susreta dočekao je na nosilima, a crne prognoze oko njegove ozljede potvrdila je liječnička služba Reala.

  • +7
Marco Asensio Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zbog rupture prednjeg križnog ligamenta i meniska 23-godišnji ofenzivni veznjak izbivat će između sedam i osam mjeseci pa je za njega sezona koja još nije ni počela praktički završena.

Težak je to udarac za Zidanea koji pokušava ponovo stvoriti pobjedničku momčad nakon što je prošle sezone Real igrao blijedo u svim natjecanjima u kojima je nastupio.

Asensio je od mlade garde 'kraljeva' pokazivao najveći potencijal prethodnih sezona i gubitak njega veliki je problem za Real.

'Ovo nas je jako pogodilo,' priznao je Zinedine Zidane nakon susreta.

Ovakav razvoj događaja prislit će Real da na nogometnom tržištu potraži alternativu, ali tako kvalitetnih dostupnih igrača na toj poziciji nema mnogo...