NEMA PREDAJE

Novi trener Chelseaja: Želim Modrića

24.06.2011 u 12:54

Bionic
Reading

Iako su čelnici Tottenhama u više navrata poručili svim klubovima da Luka Modrić nije na prodaju, u Chelseaju se i dalje nadaju da bi hrvatskog reprezentativca mogli dovesti na Stamford Bridge. Čak je i novi trener 'bluesa' Andre Villas-Boas navodno rekao da je Modrić prioritet

Situacija oko budućnosti Luke Modrića se polako pretvara u sapunicu. Tottenham se čvrsto drži obećanja da hrvatski nogometni reprezentativac nije na prodaju, dok se neki klubovi, prvenstveno Chelsea, ne namjeravaju tek tako predati. Roman Abramovič je već jednom dao ponudu za Modrića, no to je glatko odbijeno.

Smjenom trenera u Chelseaju nije se promijenila želja da se Modrića dovede na Stamford Bridge. Naime, kako piše The Guardian, novi trener Andre Villas-Boas navodno je veliki fan hrvatskog nogometaša i već je na prvom sastanku s vrhuškom kluba jasno poručio – dovedite Modrića.

The Guardian se poziva na izvor blizak klubu sa Stamford Bridgea prema kome portugalski stručnjak izuzetno štuje Luku Modrića i želi ga pošto-poto imati u svojoj momčadi. No, list navodi da je gazda Tottenhama Levy jasno dao do znanja da Modrić nije na prodaju.

Za to vrijeme glavni protagonist priče se odmara u Hrvatskoj i kupa i čeka odlazak u London. Bilo Tottenham ili Chelsea.