ovo nije očekivao

Novi šok za Ivana Perišića; nakon što je teren u Francuskoj poslije dva poraza napustio u suzama, po povratku iz reprezentacije ga je dočekala nova neugodna vijest

09.09.2020 u 13:58

Bionic
Reading

Trener njemačkog nogometnog velikana Bayern Münchena Hansi Flick izjavio je u srijedu kako bavarski klub neće nastaviti suradnju s Ivanom Perišićem, Philippeom Coutinhom i Alvarom Odriozolom kojima su istekli ugovori o posudbama

Trener njemačkog nogometnog velikana Bayern Münchena Hansi Flick izjavio je u srijedu kako bavarski klub neće nastaviti suradnju s Ivanom Perišićem, Philippeom Coutinhom i Alvarom Odriozolom kojima su istekli ugovori o posudbama.

Posljednjih se tjedana nagađalo kako bi novi europski prvak ipak mogao zadržati hrvatskog reprezentativca, no Flick je otkrio kako Bayern ima druge planove.

'Odlučili smo da ne nastavljamo s Alvarom Odriozolom, Philippeom Coutinhom i Ivanom Perišićem', rekao je Flick za Abendzeitung dodavši: 'Što se tiče Davida Alabe i Thiaga Alcantare, dok su ovdje smatrat ću ih na raspolaganju.'

Podsjetimo, Perišić je stigao u München na posudbu iz Intera i u 38 nastupa zabio je osam golova i još deset puta asistirao. U Bayernom dresu je osvojio trostruku krunu - Ligu prvaka, te njemačko prvenstvo i kup.

Hrvatski reprezentativac sada se vraća u Inter, no neizvjesno je hoće li ostati na San Siru. Tako je, nakon dva teška poraza i ozljede u Ligi nacija, Perišića po povratku iz reprezentacije dočekala nova neugodna vijest.

Posudba je završila i brazilskom napadaču Coutinhu, te španjolskom braniču Odriozoli. Brazilac se vraća u Barcelonu, dok je Odriozola igrač Real Madrida.

Upitno je hoće li na Allianz Areni ostati i Davide Alaba i Thiago Alcantara kojim ugovori završavaju iduće godine.

Razgovori o produljenju Alabina ugovora traju već duže vrijeme, no zapeli su na iznosu plaće. U pat poziciji su i pregovori sa Španjolcem.

Alcantara je član Bayerna od 2013. godine kada je stigao iz Barcelone, dok je Alaba stigao u München 2008. kao 16-godišnjak iz bečke Austrije.