DOGOVORILI S MONACOM

Novi Modrićev suigrač; 75 milijuna za mladog Galactica!

21.07.2014 u 12:24

Bionic
Reading

Kao i obično, španjolska Marca prva je izašla s vijesti kako je transfer najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva, Jamesa Rodrigueza, sada samo stvar formalnosti, pošto su se čelnici Real Madrida i Monaca dogovorili oko iznosa odštete

Osim nekoliko manjih detalja, kako piše Marca, Real Madrid i Monaco dogovorili su sve oko prelaska Jamesa Rodrigueza u kraljevski klub. Odšteta za ovog 22-godišnjeg Kolumbijca trebala bi iznositi 75 milijuna eura, a može se naknadno popesti i do 80, iako su iz Reala prethodno tvrdili kako za igrača neće dati više od 60 milijuna eura.
Time bi James postao četvrti najskuplji igrač u povijesti nogometa, nakon Cristiana Ronalda, Garetha Balea i Luisa Suareza.

Navodno će mladi Kolumbijac s Realom potpisati šestogodišnji ugovor, kojim će zarađivati oko 7 milijuna eura po sezoni, a ti su osobni uvjeti već dogovoreni prije nekoliko dana.

Dolazak Rodrigueza znači kako će iz Reala definitivno otići neki igrač, a prije svih bi to trebali biti Angel di Maria, koji bi mogao krenuti baš put Monaca, te Sami Khedira, koji je već gotovo pa dogovorio sve detalje prelaska u Arsenal. Spekulira se kako bi Manchester City u svoje redove volio dovesti Isca, koji niti prošle sezone nije bio prvotimac, dolaskom Rodrigueza, teško da to ima šanse postati.