kako će ovo završiti?

Novak Đoković dobio je posljednje upozorenje iz samog vrha svjetskog tenisa: Bila bi to prava šteta...

03.03.2022 u 15:36

Bionic
Reading

Predsjednik ATP-a, nekadašnji talijanski tenisač Andrea Gaudenzi (48) posljednjih se godina baš i nije najbolje slagao s Novakom Đokovićem, a sada mu je poslao jasnu poruku jer se srpski tenisač i dalje ne želi cijepiti te zbog toga ne može nastupiti na većini ATP turnira

Novak Đoković ove je godine nastupio samo na ATP turniru u Dubaiju, a pitanje je koliko će još nastupa 'uhvatiti' jer zbog svojih antivakserskih stavova - kao osoba koja se nije cijepila protiv korone - na većini jednostavno ne može igrati!

Na tu se situaciju osvrnuo i predsjednik ATP-a Andrea Gaudenzi (48) koji je Đokoviću poslao možda i posljednju poruku upozorenja.

'Osobno mi je želja da Novaka vidim zdravog i sretnog na Touru. On kao jedan od naših velikih prvaka ima ogroman utjecaj i trebao bi ga koristiti na pravi način', započeo je Gaudenzi te dodao:

'Šteta je što ga trenutno činjenica da nije cijepljen protiv koronavirusa sprječava da bude na određenim turnirima. S naše strane, jedino što možemo je da nastavimo preporučivati cijepljenje svim igračima, pa tako i Novaku Đokoviću. Možda će ovo zvučati kao posljednje upozorenje, ali Đoković je i sam svjestan da na većini ATP turnira zbog toga ne može igrati i bila bi stvarno šteta da mu zbog toga propadne sezona...'

Prvi od velikih ATP turnira koje će Novak Đoković propustiti jer nije cijepljen je onaj iz serije Masters 1000 u Indian Welsu.