NOVA KARIJERA?

Novak Đoković bi mogao završiti u nogometnom velikanu, zna se i što bi radio

06.02.2024 u 05:57

Bionic
Reading

Novak Đoković na meti je AC Milana, nogometnog diva koji je već godinama daleko od svjetskog vrha

Srpski tenisač je po trofejima u tenisu najveći u povijesti 'bijelog sporta', drži brojne rekorde od kojih se ističu onaj po broju osvojenih Grand Slamova (24) te koliko je tjedana proveo kao prvi igrač svijeta na ATP ljestvici (410).

Đoković je svoj epski uspjeh izgradio i zahvaljujući pobjedničkom mentalitetu, a ta reputacija jednog od najjačih 'mozgova' u sportu navodno je dovela do zanimanja AC Milana.

Prema novinama La Repubblica, vlasnik AC Milana Gerry Cardinale iskreno je razmišljao da zaposli Đokovića na mjestu trenera za mentalni trening. U toj ulozi Đoković bi koristio svoje iskustvo u radu s igračima koji se bore za samopouzdanje, pa čak i držao motivacijske govore.

Do razgovora još nije došlo, ali ne znači da se suradnja ne bi mogla ostvariti kada jednom Đoković kaže zbogom profesionalnom tenisu.

Inače, Đoković je prisustvovao mnogim utakmicama na San Siru, prijatelj je sa Zlatanom Ibrahimovićem i susreo se s Rafaelom Leaom i Ismaelom Benacerom na ATP finalu u Torinu prošlog studenog.