SAŠA PREŠAO GRANICU

Procurila nova sramotna snimka srpskog izbornika; što mu je to trebalo?

20.09.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Poraz Srbije u finalu Eurobasketa od Slovenije jako je teško pao izborniku Srbije Saši Đorđeviću pa je tako prilikom dodjele medalja okrenuo leđa srpskoj premijerki Ani Brnarić, što su mnogi osudili, a procurila je i snimka njegovog nesportskog ponašanja odmah nakon utakmice

Video snimka izbornika Srbije Saše Đorđevića kako okreće leđa premijerki Srbije Ani Brnarić, nakon što mu je objesila oko vrata srebrno odličje i željela mu je dati ruku, brzo se proširila Internetom. Mnogi su taj Đorđevićev potez osudili iako je nešto kasnije, kad su se strasti smirile, zagrlio i izljubio premijerku.

>> Zašto je srpski izbornik to napravio vlastitoj premijerki? Evo što je kratko rekao...

Na pitanja o tom navodnom incidentu Đorđević nije želio govoriti. Samo je vrtio glavom uz izraz na licu 'je'l moguće da me to pitaju?'

No, srpski portal Blic otišao je korak dalje pa je tako objavio ekskluzivnu video snimku u kojoj se vidi kako je temperamentni Đorđević ušao u žestoku raspravu sa sucima odmah nakon utakmice mašući im pred očima rukama. Vjerojatno je sve bilo začinjeno i pokojom psovkom, ali srećom po njega suci ga nisu prijavili. U svakom slučaju Đorđević, koji je slovio kao veliki gospodin među trenerima, ovaj puta je prešao granicu. Mnogi se stoga pitaju što mu je to trebalo?

Na video snimci se vidi kako je Đorđević potpuno izgubio živce te kako bi vjerojatno došlo i do fizičkog kontakta da ga pomoćnik Jovica Antonić nije udaljio od sudaca.

Poznato je kako je Đorđević teško podnio poraz od Slovenije te je kao glavne krivce za poraz Srbije u finalu optužio sudačku trojku (Brazilac, Talijan i Španjolac).

'U posljednjih nekoliko minuta dogodile su se neke stvari koje se nikako nisu smjele dogoditi, jer je ovo finale i to se u njemu ne smije događati,' kazao je nakon finala Đorđević uz čestitke Sloveniji te naravno MVP-u turnira Goranu Dragiću.

Snimku incidenta možete vidjeti OVDJE.

  • +5
Eurobasket, finale: Slovenija - Srbija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: FIBA

Srpski izbornik Saša Đorđević, nakon što je dobio srebrno odličje oko vrata, nije se pozdravio s premijerkom vlastite zemlje, nego se samo okrenuo i otišao.