ZAMJENA ZA XABIJA

Nova Rakitićeva raketa dodatno ga približila prelasku u Real

31.10.2013 u 10:30

Bionic
Reading

Fascinantnu utakmicu između Reala i Seville obilježilo je deset golova (7:3) među koje je dva upisao i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

Rakitić je prvi gol zabio s bijele točke, a drugi fantastičnim pogotkom u suprotne rašlje s lijeve strane. Raketa! Šteta što je u nastavku utakmice promašio svoj drugi penal večeri, hat trick na Santiago Bernabeu ne postiže se svakoga dana.

'Šteta što je sjajni Hrvat bio na poražeoj strani,' piše goal.com nakon utakmice dok su se španjolski mediji raspisali kako je još jedno bravurozno Rakitićevo izdanje novi dokaz da je upravo Sevillin kapetan najbolje ljetno rješenje kojim bi Real zamijenio Xabija Alonsa kojemu ističe ugovor.

Rakitićeva raketa Diegu Lopezu i Realu


Tek mu je 25 godina, a već ima 'svo iskustvo svijeta'. Može igrati na svim veznim pozicijama, udarac mu zadovoljava kriterije koji se traže od napadača. a o liderskoj i ljudskoj crti dovoljno govori da je već danas kapetan renomirane Seville.

Modrić i Rakitić zajedno u Realu sljedeće sezone? Nimalo nemoguće, iako je nogometno tržište vrlo prevrtljivo i ne postoje sigurne oklade po pitanju mešetarenje igračima. Pogotovo na ovako visokoj razini. Najvišoj.

Rakitić je ove sezone dodatno pojačao ionako sjajn dojam iz prošle sezone