A SADA FRANCUZI...

Nova izjava Oneste nikako se neće dopasti Hrvatima

22.01.2013 u 12:56

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu će odigrati još jedan klasik s Francuskom u četvrtini finala svjetskog prvenstva koje se igra u Španjolskoj. Izbornik 'tricolora' najavio je ogled s Golužinim izabranicima

Rukometni ogledi između Hrvatske i Francuske postali su pravi klasik. Hrvatski rukometaši baš nemaju dobar omjer s 'tricolorima'. U srijedu s početkom u 21,30, izabranici Slavka Goluže u četvrtini finala svjetskog prvenstva još jednom će se sučeliti s Francuzima.

U Londonu na Olimpijskim igrama Francuzi su nas u finalu pobijedili, a izbornik 'tricolora' Claude Onesta vjeruje u svoju momčad i ovdje na svjetskom prvenstvu.

'Živi smo, nemamo ozlijeđenih igrača i znamo igrati pod pritiskom te smo često igrali u završnicama velikih natjecanja', kazao je Onesta te priznao kako je u početku turnira bilo straha.

'Nije nam bilo svejedno na startu turnira i bojali smo se da ćemo se morati doma vratiti ranije. No sada smo u četvrtfinalu, potpuno smo opušteni, no moramo igrati bolje, jer ovo što smo dosad igrali nije dovoljno za prolazak', smatra Onesta pa je nastavio:

'Moram priznati da nam nedostaje samopouzdanja, no vjerujemo u sebe i rastemo iz utakmice u utakmicu. Svi nas žele pobijediti, no siguran sam da Hrvati nisu presretni što će igrati protiv nas u četvrtfinalu. Znamo ih jako dobro i znamo da neće biti lagani meč. Imaju fantastične igrače.'