frka na old traffordu

Nogometaši Uniteda pobunili se protiv suigrača: Srbin je nepoželjan u momčadi!

13.11.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Manchester Unitedu ove sezone baš i ne ide, momčad Josea Mourinha muči se, igra loše i neatraktivno, a takvi su i rezultati. Problema je previše, počevši od bahatog i preskupog Paula Pogbe, preko nezadovoljnih navijača i vlasnika... Sad su se pobunili i igrači, okrenuli su se protiv Nemanje Matića

Poraz 3:1 u gradskom derbiju protiv Cityja otvorio je nove 'rane' i razotkrio velike probleme u momčadi Manchester Uniteda. Sad su se igrači okrenuli protiv jednog od njih, na tapeti se našao srpski reprezentativac Nemanja Matić (31).

Ostatku igrača Uniteda zasmetalo je to što je Matić ljubimac Josea Mourinha koji ga je vodio i u Chelseaju i koji je baš na njegovo insistiranje stigao na Old Trafford. No, Matić igra loše, uostalom kao i cijeli United, ali ipak ima više kredita kod Mourinha koji ga štiti.

Taj je odnos zasmetao je ostalim igračima koji su se nakon poraza od Cityja okrenuli protiv Srbina. Svlačionica misli kako Mourinho nepotrebno forsira Nemanju dok u isto vrijeme Fred 'trune' na klupi za pričuve. Brazilac je definitivno zapostavljan te su igrači sugerirali da Matića nakon nekoliko loših partija 'odmori', a priliku da Brazilcu.

  • +10
Premier liga, Manchester City - Manchester United Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Matićevoj 'popularnosti' nije pomogla ni činjenica kako je prije nekoliko dana odbio nositi cvijet maka na dresu u sjećanje na britanske vojnike poginule u ratovima. Srbin je svoju odluku opravdao činjenicom kako je NATO (pa tako i Velika Britanija) 1999. godine bombardirao Srbiju... Ne treba ni isticati kako se Matić zbog te svoje odluke našao na meti žestokih kritika, a sad su se i suigrači okrenuli protiv njega.

To što je Mourinhov ljubimac sad mu neće previše biti od pomoći.