stigao Robert Palikuća

Nogometaši Rijeke dobili prvo pojačanje na vitalnoj poziciji za klub: Nije mi trebalo dugo da se odlučim. Složit ćemo najbolju moguću ekipu

09.06.2021 u 15:04

Bionic
Reading

Dok traju pripreme za početak nove sezone u HT Prvoj ligi u HNK Rijeka službeno je predstavljen novi sportski direktor Robert Palikuća

Na konferenciji za medije Robert Palikuća predstavljen je kao osoba koja će obavljati funkciju generalnog menadžera za sport u okviru čega će obavljati i funkciju sportskog direktora prve momčadi. Podsjetimo, prije njega Ivan Mance, koji je proveo zadnjih devet godina, obavljao je funkciju sportskog direktora momčadi s Rujevice.

Kada je Palikuća u pitanju velik je to izazov za njega:

'Rijeku kao klub, i HNL, pratim godinama. Nogomet se proteklih godina fantastično razvija u Rijeci i Hrvatskoj. Kada se pojavila mogućnost da dođem u Rijeku, nije mi trebalo dugo da se odlučim', kazao je Robert Palikuća na predstavljanju dodavši:

'Složit ćemo najbolju moguću ekipu da Rijeka nastavi istim putem i da nastavimo s uspjesima koji su postali standard. Treba stvoriti dobar miks u ekipi, od igrača koji su već u ekipi, mladih igrača, ali i iskusnih igrača koji su bitni za uspjeh', dodao je.

Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic