Drama u Turskoj

Nogometna legenda bori se za život, a mediji zbog zaraze koronavirusom optužili njegovu suprugu koja im poručuje: Nije me briga za linč

31.03.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana objavljeno je kako je legendarni turski golman Ruštu Rečber zaražen koronavirusom, a u međuvremenu se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo

Kako se doznaje iz turskih medija 46-godišnji Ruštu Rečber u kritičnom je stanju i liječnici se doslovno bore za njegov život jer nitko ne zna kako će njegov organizam djelovati na virus koji ga je zahvatio.

Ono što zvuči pomalo nevjerojatno, ali je ujedno i opomena svima koji su olako shvatili ovaj virus, jest činjenica kako ga je navodno zarazila supruga Isil po povratku iz SAD-a.

>>> Legendarni vratar koji je 120 puta oblačio dres reprezentacije u bolnici; obitelj utučena: U šoku smo, sve je bilo normalno...

Da je zdravstveno stanje legendarnog golmana, koji je u tijekom 18-godišnje reprezentativne karijere skupio 120 nastupa u turskom dresu po čemu je apsolutni rekorder, dosta loše potvrdila je upravo njegova supruga koja je kazala 'kako je odjednom dobio nekoliko simptoma koronavirusa.' Dva dana kasnije doznaje se kako Rečber nije u dobrom stanju te da liječnici bore za njegov život.

'Svi smo u šoku koliko se brzo razvijaju simptomi koronavirusa', kazala je kratko njegova supruga Isil Rečber koju su mediji doslovno 'razapeli' nakon što je procurilo kako je upravo ona zarazila svog supruga jer po povratku iz SAD-a nije poštovala samoizolaciju od 14 dana. Umjesto da bude u svom domu i izbjegava kontakt s ukućanima ona je navodno zarazila supruga, ali i dovela u opasnost sve zaposlenike svog kozmetičkog salona.

'Zaista me nije briga za linč koji je pokrenut protiv mene. Najvažnije je sada da se Ruštu oporavi', poslala je jasnu poruku utučena Isil.

  • +5
Turski golman Rustu Recber Izvor: EPA / Autor: PETER STEFFEN