VELIKI PAD ELFA

Njemačka u šoku: On je dotukao naše svjetske prvake!?

11.06.2015 u 09:46

Bionic
Reading

Njemačka sportska javnost iznenađena je porazom od Amerikanaca u prijateljskoj utakmici, a još više strijelcem pobjedničkog pogotka za goste...

Nakon osvajanja titule svjetskog prvaka, Njemačka je u definitivnom padu. Poraz od Poljske i remi s Irskom zakomplicirali su kvalifikacije za Euro 2016., a u prjateljskim utakmicama Elf nije uspio svladati niti Argentinu, niti Australiju, a ove srijede niti Sjedinjene Američke Države.

Protiv Amerikanaca u Kölnu Njemačka je povela golom Götzea, ali zatim je izjednačio Diskerud, da bi u 88. minuti Bobby Wood zabio pobjednički pogodak za goste.

Njemačka javnost razočarana je igrom svoje selekcije, ali i iznenađena imenom junaka susreta. Naime, Wood je prošle sezone igrao u drugoj njemačkoj ligi, u kojoj je s Aueom na kraju ispao u – treću.

Igra Elfa opisana je u medijima kao blijeda, a rupe u obrani velike. No, ono dobro za Löwa i igrače je činjenica da u subotu igraju kvalifikacijsku utakmicu protiv najslabije ekipe u Europi, Gibraltara pa ovaj pad forme neće biti bodovno 'skup'.