VELIKO SRCE

Njemačka rukometna javnost oduševljena Hrvatom; video koji sve govori!

25.04.2017 u 10:46

Bionic
Reading

U prvoj utakmici četvrtfinala rukometne Lige prvaka Kiel je svladao Barcelonu 28:26, a njemačku javnost oduševilo je navijanje ozlijeđenog kapetana bundesligaša Domagoja Duvnjaka

Njemačka momčad Kiel se ove sezone muči s brojnim ozljedama i zato je ove sezone doživjela dosta neočekivanih i teških poraza. Ipak, i tako desetkovani igrači Kiela bili su pravi kada je to trebalo.

Nedavno su osvojili Njemački kup, a predvodio ih je naš Domagoj Duvnjak. Hrvatski kapetan poslije toga je otišao na operaciju, a za 'zebre' je uslijedilo iskušenje u Ligi prvaka. I odlično su obavili prvi dio posla.

Oslabljeni Kiel u prvom je susretu na koljena bacio favoriziranu Barcelonu 28:26 i stekao barem nekakvu prednost pred uzvrat.

Bez obzira na to što je trebao ležati kod kuće i oporavljati se od kirurškog zahvata, na tribinama se pojavio Duvnjak kojeg je kamera uhvatila kako žestoko bodri suigrače.

Duvnjakovo navijanje oduševilo je njemačku javnost, ali i bivšeg suigrača Dominika Kleina koji je trenutačno u Nantesu. On je na svojem Instagramu obavio video Duvnjakova fanatičnog bodrenja te napisao:

'Kada vas bodri ozlijeđeni kapetan, onda to tako izgleda. Bravo, Domagoj. To su emocije. Ti imaš srce na pravom mjestu.'

  • +12
Domagoj Duvnjak Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL