ODLIČAN POSAO

Njemačka hvali Niku Kovača: Taktički izludio Borussiju!

29.10.2016 u 12:41

Bionic
Reading

Nastup Eintrachta u gostima kod Borussije M'gladbach donio je nove pohvale hrvatskom treneru Niki Kovaču koji je taktički odlično posložio svoju momčad, dok su domaći igrači doživjeli zvižduke s tribina...

Nakon što je Kovač spasio prošle sezone klub iz Frankfurta od ispadanja, čini se da je sjajno posložio momčad ovog ljeta. Iako nisu stigla zvučna pojačanja, Eintracht igra odlično i nikome nije lako protiv njega ostvariti pobjedu, čak ni velikom Bayernu s kojim je nedavno odigrao 2:2.

Eintracht se nalazi na šestom mjestu ljestvice, a nakon remija bez pogodaka u petak u gostima kod favorizirane Borussije Mönchengladbach naš bivši izbornik zaslužio je pregršt pohvala od strane stručnjaka i ljubitelja nogometa, ali i suparničkog trenera.

'Igrali smo protiv jedne jako dobre i odlično organizirane momčadi,' izjavio je Andre Schubert čiji igrači su doživjeli zvižduke tribina koje nisu bile zadovoljne osvojenim bodom.

'Možda gledatelji nisu vidjeli utakmicu za pamćenje, ali mi smo taktički dobro odigrali, znajući da domaćinu ne smijemo dati prostora. To je bilo jako dobro,' pohvalio je svoje igrače Niko Kovač, svjestan da je napravio dobar posao u klubu i da mu vrijednost na njemačkom tržištu raste.

Prije reprezentativne pauze Eintracht čeka još jedan veliki izazov: dvoboj kod kuće protiv ove sezone odličnog Kölna sljedeći vikend...