NAMJEŠTALJKA U MAKSIMIRU

Nizozemci: Vidino namigivanje dokaz je velike prevare!

08.12.2011 u 10:13

Bionic
Reading

Nizozemci ne mogu prežaliti ispadanja Ajaxa iz Lige prvaka, a prst krivice, osim u suca koji je 'kopljanicima' poništio dva regularna gola protiv Reala, usmjerili su i na mogući dogovor Lyona i Dinama

Tko gubi, ima se pravo i ljutiti, no toj mudrosti ipak valja pridodati i da u toj ljutnji treba pronaći granice dobrog ukusa. Ajax je ispao iz Lige prvaka, i to zahvaljujući supervisokoj pobjedi Lyona na Maksimiru, no činjenica je i da su Nizozemcima protiv Reala poništena dva regularna pogotka zbog navodnog zaleđa. Jasno, kako to obično biva, krivica se traži i na drugoj strani, pa je tako sumnja pala i na dogovor Francuza i Hrvata.

Nizozemski novinari pronašli su trenutak kad je Domagoj Vida namignuo Gomisu i tome pridali veliku važnost. Zbilo se to pri vađenju pete lopte iz mreže Ivana Kelave.

Zanimljivo, i po nekim hrvatskim forumima navodi se da je utakmica u Maksimiru namještena. Premda, kao i obično, nitko ne nudi nikakve dokaze, ulica stvara teorije zavjere i postavlja ih kao sigurne iako nema nijedne činjenice koja bi potkrijepila mišljenje ili tezu.

Na kraju, bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati Uefa, hoće li njezini činovnici krenuti u neku svoju istragu cijelog slučaja ili je i za njih priča završena onog trenutka kad je sudac Mark Clattenburg odsvirao kraj susreta u Zagrebu.