ZAFRKANTI I NA TRENINGU

Nitko nema ovakvu atmosferu u reprezentaciji; pogledajte što je Panamce bacilo u delirij!

18.06.2018 u 12:44

Bionic
Reading

U nogometnoj reprezentaciji Paname vlada opuštena atmosfera. Iz te zemlje su na Svjetsko prvenstvo došli uživati, jer su senzacionalan uspjeh napravili samim plasmanom na završni turnir

Reprezentativci Paname danas kreću u akciju na World Cupu u Rusiji, a to im je i prva utakmica u povijesti na ovome natjecanju, jer se u prijašnjih deset pokušaja nikada nisu kvalificirali.

U svlačionici nema nikakvog pritiska, dečki su došli igrati i uživati, a ne nedostaje ni duhovitih trenutaka. Za jedan takav se pobrinuo izbornik Hernan Gomez, inače Kolumbijac rođen u zloglasnom Medellinu, grada kojeg je proslavio kralj kokaina Pablo Escobar.

  • +3
Trening nogometne reprezentacije Paname Izvor: Profimedia / Autor: Sergei Fadeichev/TASS

On je najavio svoje pijanstvo ukoliko u slučaju prolaska u osminu finala pored Belgije, Engleske i Tunisa.

No i sami igrači su pokazali kako je kod njih veliko zajedništvo i opuštena atmosfera, a psu pred kamerom obavili jedan izazov. Jedan od reprezentativaca je sa svakim suigračem napravio dodavanje lopte s glavom, a zatim ju je na isti način ubacio u improvizirani koš za smeće.

Izazov za igrače Paname Izvor: Društvene mreže

Izazov je bio uspješno obavljen, što je izazvalo veliko oduševljenje, pa samo možemo zamisliti kakvo će ludo slavlje biti ukoliko Panama priredi senzaciju na SP.