VILLAREAL U FRCI S LOVOM

Nilmar na ljeto odlazi u Galatasaray

25.03.2012 u 13:48

Bionic
Reading

Vodeća momčad lige i vrlo izgledni novi nogometni prvak Turske, Galatasaray, u svoje bi redove ovog ljeta želio dovesti brazilskog napadača Villarreala Nilmara

Zbog financijskih problema Villareal je primoran prodati neke od svojih ponajboljih igrača na kraju sezone. U zimskom prijelaznom roku 27-godišnji napadač Nilmar bio je na korak od povratka u Brazil, no zbog izostanka dogovora oko njegovih primanja propao je transfer u Sao Paulo vrijedan 8 milijuna eura.

No, zbog sve većih problema s klupskim budžetom “žuta podmornica” ovoga će ljeta ipak biti primorana prodati svog ponajboljeg nogometaša, a kao najzainteresiraniji kupac spominje se turski velikan Galatasaray.

Nilmar je na El Madrigal stigao 2009. godine iz Internacionala, a nedavno je izjavio kako ne bi imao ništa protiv da preostale dvije godine ugovora odradi u Villarealu premda bi već za koji mjesec mogao otići.

Inače, Galatasaray je vodeći u turskom prvenstvu sa šest bodova više od Fenerbahçea koji do kraja ima za odigrati dvije, a Galatasaray tri utakmice.