derbi je pripao milanu

Nikome nije jasno zašto se Inter tek tako rješava Ivana Perišića. Evo što dan nakon gola Milanu o njemu pišu talijanski mediji

06.02.2022 u 12:21

Bionic
Reading

Derby della Madonnina, odnosno gradski okršaj Intera i Milana oduševio je ljubitelje nogometa. A možemo reći i nas, jer Ivan Perišić, uz već standardno odličnog Marcela Brozovića, bio je na nivou zbog kojeg ga opet hvale talijanski novinari. Inače, derbi je pripao Milanu koji je s dva gola Girouda preokrenuo Interovo vodstvo u koje ga je doveo baš Perišić

I dok se čeka kada će Marcelo Brozović potpisati novi ugovor s Interom, iako se proteklih dana u priču uplela i Barcelona, posve je nejasno zašto se Crno-plavi žele riješiti drugog hrvatskog reprezentativca, Ivana Perišića.

Naime, prema pisanju talijanskih medija, Omišanin u ljetnom prijelaznom roku može posve besplatno otići iz Intera, a čelnici kluba, navodno, niti ne pomišljaju nagovoriti ga na ostanak.

Sve to čudi jer Perišić, koji je prije par dana napunio 33 godine, igra na vrhunskom nivou i itekako je opipljiv njegov doprinos u uspjesima Inzaghijeve momčadi.

I zato se nedjeljno izdanje La Gazzette dello Sport s pravom citira.

Perišić proživljava drugi život. Umjesto gubitka pozicije zbog dobi, na monstruozan način probijao je suparnika. Apsolutni gospodar lijeve strane. Kad je Perišić izašao iz igre, Interova svjetla su se iznenada ugasila', pišu Talijani.