UHVATIO ZADNJI VLAK

Niko Kranjčar presretan: Ovo je povratak kući

02.09.2014 u 13:07

Bionic
Reading

Velika želja Nike Kranjčara obistinila se posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka

Treneri i sportski direktori izgube 'tone živaca' posljednjeg dana prije zatvaranja prijelaznog roka, a ovoga ljeta 'znojio' se i Niko Kranjčar. Bilo je jasno da se kreativni purger želi preseliti iz kijevskog Dinama u Queens Park Rangerse, no činilo se kako će mu želja ostati neostvarena.

I onda preokret... QPR je objavio kako je s Ukrajincima dogovorio produljenje posudbe na još jednu sezonu i Niko se vraća u klub kojega je početkom godine odveo do Premiershipa.

'Sjajan osjećaj je vratiti se u QPR, imam osjećaj kao da dolazim kući. S navijačima sam imao fantastičan odnos koji vjerujem da će postati još bolji. Za ovaj klub igram punoga srca i vjerujem da ćemo dugo ostati u premiershipu,' kaže Niko za službenu klupsku stranicu nakon povratka u London te dodaje.


'Premierliga je danas puno fizički zahtjevnija nego prije ali veselim se tom izazovu i osjećam da imam još puno za dokazati. Ne mogu dočekati da krenem u novu sezonu...' završava Niko.

Trener Harry Redknapp ponovio je kako je veliki Nikin obožavatelj (doveo ga je u Portsmouth, Tottenham i QPR) te kako će Kranjčar biti još bolji nego lani jer je okružen boljim suigračima nego u Championshipu.