pratio juniore

Niko Kranjčar pohvalio Hajduk za fantastičan prijelazni rok, a onda mu je stiglo dosta nezgodno pitanje: A kaj vi mislite?

10.02.2022 u 15:01

Bionic
Reading

Utakmicu juniora Hajduka protiv madridskog Atletica na Poljudu, u kojoj su gosti iz Španjolske bili bolji nakon jedanaesteraca, iz svečane lože pratio je i Niko Kranjčar, bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji igrač Dinama i Hajduka

Zanimljivo je bilo na utakmici osmine finala Lige prvaka mladih između Hajduka i Atletica.

Nakon utakmice za HRT je nekoliko riječi kazao i Niko Kranjčar koji trenutačno radi kao pomoćnik u U-19 hrvatskoj reprezentaciji.

>> [FOTO] Hajduk se oprostio od juniorske Lige prvaka, za 'Bile' su bili kobni jedanaesterci, a jedna sudačka odluka razbjesnila je Poljud

'Pratim Hajduk, naravno, ne gledam toliko utakmice, ali mislim da su napravili fantastičan prijelazni rok. Sad je na igračima da pokažu koliko stvarno vrijede. Mislim da je pet bodova veliki zaostatak, ali isto tako zaostatak koji se može nadoknaditi. Sve je na njima. Mislim da je Uprava napravila sve što je u njenoj moći da Hajduk uspije', kazao je za HRT Kranjčar koji je s Hajdukom 2005. osvojio naslov prvaka HT Prve lige što je ujedno i posljednja titula koju su Bili osvojili.

Na pitanje hoće li u nastavku sezone HT Prve lige navijati za Hajduk, koji se nedavno pojačao i Nikolom Kalinićem, kratko je rekao:

'A kaj vi mislite? Na to pitanje sam cijeli život odgovarao. Neka ostane u meni za koga ću ja navijati', sa smiješkom na licu kazao je Kraljčar koji se elegantno izvukao nakon dosta nezgodnog pitanja:

'Ja sam uvijek za jaki hrvatski nogomet i za sva četiri kluba. Mislim da je najveći dobitak ove godine da i Rijeka i Osijek i Hajduk i Dinamo imaju šanse za osvojiti prvenstvo. Ja mislim da samo s kvalitetnim prvenstvom ćemo i dalje dobivati velike rezultate u Europi, a i u reprezentaciji', dodao je Kranjčar koji nakon odlaska u igračku mirovinu prati sve što se događa u hrvatskom nogometu i potpuno se posvetio trenerskom poslu i učenju.

  • +18
Hajduk - Atletico Madrid, juniorska Liga prvaka, 2022. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX